Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 9ης Απριλίου 2003


Ομως, θα πρέπει να επισημάνουμε ακόμη μία φορά, ότι η δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση, είναι το καλλίτερο εργαλείο για την πραγματοποίηση κάθε δραστηριότητας που αναλαμβάνει ο Σύλλογος.

Οι τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα ώρα 20:30 στα γραφεία του Συλλόγου και όπως πάντοτε, είναι ανοικτές για όλα τα μέλη, τα οποία μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους. Επίσης θα συνεχίσουμε τη μέχρι σήμερα διαρκή επικοινωνία μεταξύ μας καθ θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται τόσο με γράμματα όσο και μέσω της εφημερίδας μας του Αυλόγυρου.

Πρώτη εκδήλωση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου είναι η γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή για τον Αγιο Ιωάννη τον Θεολόγο που έχει πλέον καθιερωθεί σαν Παγχιακό πανηγύρι.

Η ημερομηνία που μας έχει διατεθεί εφέτος -ο γνωστός πλεόν χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων, στον Αγιο Αντρέα Αττικής όπου θα γίνει το πανηγύρι- είναι η Κυριακή 1 Ιουνίου 2003. Οπως πάντοτε, η παραχώρηση του χώρου είναι ευγενική προσφορά του Δήμου.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει με τον εκκλησιασμό και αρτοκλασία, στη συνέχεια και μέχρι τις 11:00 θα προσφερθούν κεράσματα και γυρω στο μεσημέρι θα σερβιριστεί το παραδοσιακό κατσικοπίλαφο. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή όχι μόνο για τα μέλη αλλά και για τούς φίλους του Συλλόγου.

Οσοι απο εσάς δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσον, ο Σύλλογος προτίθεται να ενοικιάσει πούλμαν, εφ' όσον υπάρξουν συμμετοχές. Η αναχώρηση θα γίνει απο την πλατεία Κουμουνδούρου στις 7:30 ακριβώς. (θα βρίσκεται στην πρώτη γωνία της πλατείας ερχόμενοι απο Πειραιά, και συγκεκριμένα επί της Κουμουνδούρου. Οσοι θέλετε να μεταβείτε με το πούλμαν να δηλώσετε συμμετοχή στον κ. Στέλιο Μιχαλάκη, τηλ. 2104175276 μέχρι τις 10 Μαίου 2003 ώστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα το πούλμαν. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές. Η αναχώρηση για την επιστροφή στην Αθήνα (πλατεία Κουμουνδούρου) θα γίνει περίπου στις 17:30 το απόγευμα.Με φιλικούς χαιρετισμούς,Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios