Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 12ης Απριλίου 2005


Οι τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα εξακολουθήσουν να γίνονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα ώρα 20:30 στα γραφεία του Συλλόγου και όπως πάντοτε, είναι ανοικτές για όλα τα μέλη, τα οποία μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους. Επίσης θα συνεχίσουμε τη μέχρι σήμερα διαρκή επικοινωνία μεταξύ μας και θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα τόσο με επιστολές όσο και μέσω της εφημερίδας μας του ΑΥΛΟΓΥΡΟΥ για όλες τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται.

Το ετήσιο πανηγύρι που διοργανώνει ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο τον Μάιο για τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, αναβάλλεται εφέτος για μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω επισκευαστικών εργασιών που εκτελούνται εκεί αυτή την περίοδο. Για την ημερομηνία που θα μας παραχωρηθεί εφέτος ο χώρος για να πραγματοποιήσουμε το πανηγύρι μας θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη επιστολή.

Για την Κυριακή 29 Μαΐου 2005 σας καλούμε όλους σ' έναν μοναδικό περίπατο στις εγκαταστάσεις του "Αττικού Ζωολογικού Πάρκου" στα Σπάτα, το οποίο λειτουργεί από τον Μάιο του 2000 και φιλοξενεί την τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στον κόσμο, ζώα της φόρμας για τους μικρότερους επισκέπτες και 3 εντυπωσιακά μεγάλα κλουβιά - μικρογραφίες των 3 ηπείρων στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν και να θαυμάσουν την αντίστοιχη ορνιθολογική πανίδα και χλωρίδα. Για τους τρόπους πρόσβασης επισυνάπτεται παράρτημα με τις σχετικές πληροφορίες.

Ο σύλλογος μας θα επιδοτήσει την τιμή εισόδου, που είναι 9,00 € για ενήλικες και 8,00 € για μαθητές και φοιτητές για γκρουπ άνω των 25 ατόμων. Οι παραπάνω τιμές θα διαμορφωθούν για τα μέλη μας στα 5,00 € για τους ενήλικες και στα 4,00 € για τους μαθητές και φοιτητές Για τα παιδιά κάτω των 3 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Παρακαλούμε όλους να προσέλθετε μεταξύ 9:00 ττ.μ. και 11:00 π.μ. και να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα σας περιμένουν στην είσοδο των εγκαταστάσεων για την διεκπεραίωση της εισόδου σας. Εντός των εγκαταστάσεων του πάρκου λειτουργεί Καφετέρια - Αναψυκτήριο και υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι για πικ-νικ. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί για να περάσουμε όλοι μαζί μία ξεχωριστή ανοιξιάτικη Κυριακή.


Με τις πιο θερμές ευχές μας, σε εσάς και τις οικογένειες σας για


' ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ '


Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios