Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 13ης Φεβρουαρίου 2005


Πρός: Τα μέλη του Συλλόγου

Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

Σε λίγες μέρες η θητεία του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου τελειώνει αφού συμπληρώνονται δύο χρόνια, απο την ημέρα που ανέλαβε τη Διοίκηση του Συλλόγου. Σύμφωνα με το εγκεκριμένο καταστατικό του Συλλόγου, το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών, με θέματα για συζήτηση, προ ημερησίας διατάξεως. Μετά από απόφαση που πήρε, σας καλεί στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2005 ημέρα Κυριακή και ώρα γύρω στις 10:30 το πρωί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που θα γίνει για τούς θανόντες Κουρουνιώτες και Εγρηγοριανούς στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην Πλατεία Κουμουνδούρου, στα γραφεία του Συλλόγου Πειραιώς 43 Αθήνα, 4ος όροφος.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο απο 30.3.2003 έως 6.3.2005.
  2. Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από την ευθύνη, για την ίδια περίοδο.
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξεαγωγή των εκλογών
  4. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, όταν παραβρεθούν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, το 1/3 τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου (ταμειακώς εντάξει). Αν δεν υπάρξει απαρτία στις 6 Μαρτίου 2005, τότε η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου 2005, στον ίδιο τόπο καί την ίδια ώρα. Στη Γενική Συνέλευση κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει, ένα καί μόνο ένα μέλος, σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 3 του εγκεκριμένου καταστατικού του Συλλόγου, συμπληρώνοντας για το σκοπό αυτό την έντυπη εξουσιοδότηση που βρίσκεται μέσα στο φάκελο.

Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου στις 13 Μαρτίου 2005 ώρα 09:00 έως 15:00, εφ' όσον υπάρξει απαρτία στη Γ.Σ. την πρώτη Κυριακή (06.03.2005), ή στις 20 Μαρτίου 2005, εάν η Γ.Σ. γίνει την δεύτερη Κυριακή στις 13 Μαρτίου 2005.

Πριν σας αποχαιρετίσουμε, σαν απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στο διάστημα της θητείας μας, για την κάθε βοήθεια που μας προσφέρατε και βεβαίως για την κατανόηση σας σε τυχόν ακούσιες παραλείψεις ή λάθη που έγιναν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios