Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 15ης Σεπτεμβρίου 2005


Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

μετά τις διακοπές του καλοκαιριού οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πλέον επιστρέψει στις εστίες και τις εργασίες μας.Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή δύναμη για το νέο ξεκίνημα και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και τους νέους μας.


Με την σημερινή επιστολή έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην τριήμερη εκδρομή που διοργανώνει ο Σύλλογός μας από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2005 (Εθνική εορτή-ημέρα αργίας) μέχρι και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2005, όπου θα επισκεφθούμε την λίμνη Πλαστήρα, το Μέτσοβο, τα Μετέωρα, το Περτούλι και την Ελάτη. Το πρόγραμμα της εκδρομής αναγράφεται αναλυτικά στην επόμενη σελίδα.


Σας επισημαίνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας επειδή ο αριθμός των θέσεων δεν ξεπερνά τις πενήντα (50). Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν με τα μέλη του Δ.Σ., για κρατήσεις θέσεων, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο τέλος της επόμενης σελίδας.


Το συνολικό κόστος συμμετοχής κατ' άτομο είναι: 105,00 € σε δίκλινο δωμάτιο ή 130,00 € σε μονόκλινο δωμάτιο

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Όλες οι μετακινήσεις με σύγχρονο υπερυψωμένο πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Β' κατηγορίας με πρόγευμα μπουφέ
  • Έμπειρος συνοδός από το ταξιδιωτικό γραφείο
  • Χάρτης και χρήσιμο υλικό για το ταξίδι

Περιμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συγχωριανούς να δηλώσουν συμμετοχή και είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε ένα ευχάριστο τριήμερο, γνωρίζοντας μοναδικής ομορφιάς γωνιές της πατρίδας μας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios