Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 17ης Φεβρουαρίου 2004


Πρός: Τα μέλη του Συλλόγου

Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

Σύμφωνα με το εγκεκριμένο καταστατικό του Συλλόγου το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο μία φορά το χρόνο, να συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών, με θέματα για συζήτηση, προ ημερησίας διατάξεως. Μετά από απόφαση που πήρε στην συνεδρίαση της 5ης Ιανουαρίου 2004, σας καλεί στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 14 Μαρτίου 2004 ημέρα Κυριακή και ώρα γύρω στις 10:30 το πρωί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που θα γίνει για τα θανόντα μέλη μας στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην Πλατεία Κουμουνδούρου, στα γραφεία του Συλλόγου Πειραιώς 43 Αθήνα, 4ος όροφος.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο απο 30.3.2003 έως 13.3.2004.
  2. Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από την ευθύνη, για την ίδια περίοδο.
  3. Προγραμματισμός για την τρέχουσα περίοδο.

Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, όταν παραβρεθούν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, το 1/3 τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου (ταμειακώς εντάξει). Αν δεν υπάρξει απαρτία στις 14 Μαρτίου 2004, τότε η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 21 Μαρτίου 2004, στον ίδιο τόπο καί την ίδια ώρα. Στη Γενική Συνέλευση κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει, ένα καί μόνο ένα μέλος, σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 3 του εγκεκριμένου καταστατικού του Συλλόγου, συμπληρώνοντας για το σκοπό αυτό την έντυπη εξουσιοδότηση που βρίσκεται μέσα στο φάκελο.


Θα επαναλάβουμε ακόμη μια φορά, ότι η Γενική Συνέλευση των μελών, αποτελεί το κορυφαίο όργανο για την λειτουργία του Συλλόγου, αφού κατά την διάρκεια της ακούγονται οι προτάσεις και απόψεις όλων των παρισταμένων μελών και λαμβάνονται αποφάσεις καθοριστικές για το Σύλλογο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios