Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 21ης Μαρτίου 2006


Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

σας ενημερώνουμε για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και για τις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα:


Την Κυριακή, 02 Απριλίου 2006, ώρα 10:00 π.μ. συγκαλείται, μετά από απόφαση του Δ.Σ., κατά τη συνεδρίαση της 13ης Φεβρουαρίου 2006, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, στα γραφεία του (Πειραιώς 43, Αθήνα, 4°" όροφος) με τα παρακάτω προ ημερησίας διάταξης θέματα προς συζήτηση:

 • Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. για την περίοδο από 15-03-05 μέχρι 01-04-06
 • Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από την ευθύνη για την ίδια περίοδο.
 • Προγραμματισμός για την τρέχουσα περίοδο
 • Τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου
 • Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 του ανωτέρω καταστατικού για να ψηφιστεί η τροποποίηση του απαιτείται κατά τη Γενική Συνέλευση η παρουσία αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο των μισών τουλάχιστον εγγεγραμμένων μελών (απαρτία) και πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων. Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 21, κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση ένα και υόνον ένα υέλος, προσκομίζοντας συμπληρωμένο το έντυπο εξουσιοδότησης που επισυνάπτεται.

  Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου αποτελεί πάντα το κορυφαίο όργανο για τη λειτουργία του. Η επικείμενη συζήτηση για την τροποποίηση του καταστατικού και οι σημαντικές αποφάσεις για τη βελτίωση λειτουργίας του Συλλόγου, που μπορούν να ληφθούν μόνο υπό τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις, κάνουν την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών απολύτως αναγκαία.


  Την Κυριακή, 09 Απριλίου 2006, ώρα 11:00 π.μ., ο Σύλλογός μας διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου "Αποδήμων Οδύσσεια" του συγχωριανού μας δημοσιογράφου - συγγραφέα κ. Γιάννη Γ. Μιχαλάκη. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Σίνα 16, Αθήνα, με ομιλητές διαπρεπείς πανεπιστημιακούς καθηγητές.


  Την Κυριακή, 21 Μαΐου 2006, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, το καθιερωμένο πανηγύρι του Συλλόγου μας. Όπως πάντα η παραχώρηση του χώρου είναι ευγενική προσφορά του Δήμου. Το πρόγραμμα θα αρχίσει το πρωί με εκκλησιασμό και αρτοκλασία. Στη συνέχεια και μέχρι τις 11:00 θα προσφερθούν κεράσματα και γύρω στο μεσημέρι θα σερβιριστεί το παραδοσιακό κατσικοπίλαφο. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε πολλά μέλη και φίλους του Συλλόγου και να γιορτάσουμε παρέα.


  Καλό Πάσχα με ειρήνη και υγεία σε όλους!

  Το Δ.Σ


  © Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios