Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 21ης Μαΐου 2006


Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 21 Μαΐου 2006 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, το καθιερωμένο πανηγύρι του Συλλόγου μας. Το πρόγραμμα θα αρχίσει το πρωί με εκκλησιασμό και αρτοκλασία. Στη συνέχεια και μέχρι τις 11:00 θα προσφερθούν κεράσματα και γύρω στο μεσημέρι θα σερβιριστεί το γεύμα.


Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης που ελήφθη στις 02 Απριλίου 2006 από την τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, επειδή κατά την ημερομηνία αυτή δεν επιτεύχθηκε η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία για την τροποποίηση του, θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 21 Μαΐου 2006, κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης, με προ ημερησίας διάταξης θέμα προς συζήτηση την τροποποίηση του καταστατικού. Προς ενημέρωση σας, αναγράφονται στην επόμενη σελίδα τα προς τροποποίηση άρθρα του καταστατικού καθώς και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις τους.

Όπως αναφέρονταν και στην από 21-03-2006 επιστολή μας, για την τροποποίηση του καταστατικού απαιτείται κατά τη Γενική Συνέλευση η παρουσία αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο των μισών τουλάχιστον εγγεγραμμένων μελών (απαρτία) και πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων. Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 21, κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση ένα και υόνον ένα υέλος, προσκομίζοντας έγγραφη εξουσιοδότηση. Πιστεύουμε ότι η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης θα διευκολύνει τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών.

Θέλουμε να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά ότι η συμμετοχή όλων στα όργανα και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία και την εξέλιξη του.


Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios