Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 24ης Αυγούστου 2004


Πρός: Τα μέλη του Συλλόγου

Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

Το καλοκαίρι τέλειωσε και μαζί του και οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Ξεκινώντας, λοιπόν, τις δραστηριότητες του ο Σύλλογος μας διοργανώνει εκδρομή στα Κουρούνια με την ευκαιρία της γιορτής του πολιούχου του χωριού Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2004.

Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2004 με το Ε/ΟΓ πλοίο Μυτιλήνη της ΝΕΛ στις 7:00 το βράδυ, από το λιμάνι του Πειραιά και η επιστροφή στις 26 Σεπτεμβρίου 2004 στις 10:00 το βράδυ με το ίδιο πλοίο από το λιμάνι της Χίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Στις 6:00 το απόγευμα της Παρασκευής 24/9/2004 συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στην αποβάθρα απ' όπου αναχωρούν τα πλοία για Χίο -Μυτιλήνη και επιβίβαση στο πλοίο.
 • Αφιξη στη Χίο το Σάββατο 25/09/2004 γύρω στις 4:00 π.μ. Επιβίβαση σε πούλμαν και μετάβαση στα Κουρούνια.
 • Το απόγευμα του Σαββάτου θα παρακολουθήσουμε τον εσπερινό και το πρωί της Κυριακής την πανηγυρική Θεία λειτουργία, ενώ στο γλέντι που θα ακολουθήσει θα πάρει μέρος και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας.
 • Επιβίβαση στο πούλμαν την Κυριακή στις 6:00 το απόγευμα από τα Κουρούνια και μετάβαση στη Χίο απ' όπου θα γίνει η αναχώρηση για Πειραιά.
 • Το κόστος της εκδρομής είναι ανάλογο με τη θέση στο πλοίο και είναι αναλυτικά τα παρακάτω:

  1. Γ' θέσεως       50 ευρώ το άτομο
  2. Β' θέσεως       65 ευρώ το άτομο
  3. Α-Β θέσεως    75 ευρώ το άτομο
  4. Α' εσωτερική  85 ευρώ το άτομο

  Οσα από τα μέλη μας δεν έχουν κατάλυμα ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει τη διαμονή τους σε δωμάτια στη Βολισσό με επιπλέον επιβάρυνση ανάλογα με το δωμάτιο, σε 25 ευρώ το άτομο σε δίκλινο και σε 19 ευρώ το άτομο σε τρίκλινο. Η μεταφορά τους δε από τη Βολισσό στα Κουρούνια και αντίστροφα θα γίνει με πούλμαν του Δήμου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται τα ατμοπλοϊκά εισιτήρια, η μεταφορά από το λιμάνι στα Κουρούνια και αντίστροφα και ταξιδιωτική ασφάλεια.

  Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον Πρόεδρο κ. Στέλιο Μιχαλάκη στα τηλ. 4171725 &4175276 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2004.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Το Δ.Σ


  © Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios