Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 26ης Δεκεμβρίου 2005


Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

σας ενημερώνουμε για τις εκδηλωσεις που έχουν προγραμματισθεί από τον Σύλλογό μας το αμέσως επόμενο διάστημα και ευελπιστούμε στη μέγιστη δυνατή συμμετοχή σας:


Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2006, ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου CORALL (Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Π. Φάληρο) θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα βραβευθούν παιδιά συγχωριανών μας που πέτυχαν στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατα & Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η εκδήλωση αυτή είναι όπως πάντα προσφορά του Συλλόγου προς τα μέλη του.


Την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2006, ώρα 19:00, ο Σύλλογός μας συνδιοργανώνει με την Χιακή Αδελφότητα Αττικοβοιωτιας Ό ΚΟΡΑΗΣ την παρουσίαση του βιβλίου της συμπατριώτισσας μας κας. Πόπης Χαλκιά-Στεφάνου "Τα Μοναστήρια της Χίου". Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του κτιρίου της Αρχαιολογικής Εταιρείας στην οδό Πανεπιστημίου 22, Αθήνα, με ομιλητές διαπρεπείς πανεπιστημιακούς καθηγητές και θα ακουσθούν βυζαντινοί ύμνοι από τη χορωδία του πρωτοψάλτη κου. Χάρη Νταραβάνογλου.


Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2006, ώρα 22:00, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στην αίθουσα του εστιατορίου "ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ" που βρίσκεται στην Αεωφ. Καραμανλή 95 (Παραλιακή), στην Βούλα. Για την διασκέδαση μας θα φροντίσει η ορχήστρα του κ. Μαυρίδη. Στην τιμή της πρόσκλησης, που έχει ορισθεί στα 30,00 ευρώ, περιλαμβάνονται πλούσιος μπουφές (σερβιρισμένος σε κάθε τραπέζι) με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών. Για δηλώσεις συμμετοχής και προσκλήσεις, ο πρόεδρος κ. Στέλιος Μιχαλάκης και τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται στη διάθεση σας. Θερμή παράκληση προς όλους να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση, επισημαίνοντας ότι η εκδήλωση αυτή είναι η μόνη που αποφέρει κάποια έσοδα στο ταμείο του Συλλόγου μας.


Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι προγραμματίζεται η έναρξη δωρεάν μαθημάτων παραδοσιακών χορών για παιδιά έως 12 ετών. Για να καθορισθούν οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων, που θα γίνονται στην αίθουσα του Συλλόγου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τα μέλη του Δ.Σ., κ. Ιωάννη Ξυδιά, κα. Μαριλίτσα Κατσαρού & κα. Φωφώ Μαυρουκάκη


θερμές ευχές για μία ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios