Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ανακοίνωση 30ης Δεκεμβρίου 2006


Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,

σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας που έχουν προγραμματισθεί για το αμέσως επόμενο διάστημα και ευελπιστούμε στη μέγιστη δυνατή συμμετοχή σας:

Την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2007, ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου CORAL. (Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Π. Φάληρο) θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα βραβευθούν παιδιά συγχωριανών μας που πέτυχαν στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατα & Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η εκδήλωση αυτή είναι όπως πάντα προσφορά του Συλλόγου προς τα μέλη του.

Το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2007, ώρα 22:00, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στην αίθουσα 'Wedding Night - Χίλιες Νύχτες' που βρίσκεται στην Λεωφ. Καραμανλή 95 {Παραλιακή), στην Βούλα. Τη διασκέδαση σας υπογράφει φέτος η χιώτικη ορχήστρα και το κλαρίνο του Σάκη Πιπίδη. Στην τιμή της πρόσκλησης, που έχει ορισθεί στα 30,00 ευρώ, περιλαμβάνονται, πλούσιος μπουφές (σερβιρισμένος σε κάθε τραπέζι) με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών. Για δηλώσεις συμμετοχής και προσκλήσεις, ο πρόεδρος κ. Στέλιος Μιχαλάκης και τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται στη διάθεση σας. Θερμή παράκληση προς όλους να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση, επισημαίνοντας ότι η εκδήλωση αυτή είναι η μόνη που αποφέρει κάποια έσοδα στο ταμείο του Συλλόγου μας.Θερμές Ευχές για μία Ευτυχισμένη & Δημιουργική Χρονιά!Το Δ.Σ


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios