Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ειδήσεις και σχόλια απο τα χωριά μας - Αυλόγυρος τεύχος 34


φωτιστικών σωμάτων στο Δήμο και έτσι θα γίνουν και τα δύο έργα ταυτόχρονα.

Ενημέρωσε ακόμη το σώμα, ότι τα ΕΛΤΑ θα προμηθεύσουν τα Δημοτικά Διαμερίσματα τού Δήμου με Γραμματοθυρίδες, η τοποθέτηση και η συντήρηση τών οποίων θα γίνει από τις τεχνικές υπηρεσίες τού Δήμου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε ανταλλαγή απόψεων και, όπως πάντα, διατυπώθηκαν μικρά ή μεγάλα παράπονα, πολλά από τα οποία είχαν και προσωπικό χαρακτήρα.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος, στην ερώτηση τού πρώην προέδρου τού Συλλόγου τής Αττικής κ. Ισίδωρου Κατσαρού, αν ήταν δυνατόν να ενταχθούν στο μηχανοκίνητο στόλο τού Δήμου το ασθενοφόρο και το πυροσβεστικό όχημα του Τοπικού Συλλόγου, με την προϋπόθεση να έχουν έδρα τα Κουρούνια και να καλυφθεί η συντήρησή τους, η ασφάλειά τους και η νόμιμη κυκλοφορία τους, ο Δήμαρχος απάντησε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι τα οχήματα τού Δήμου δεν μπορούν να είναι πάνω από έξι χρονών. Ενημέρωσε όμως, το σώμα ότι σύντομα ο Δήμος θα αποκτήσει δικό του νέο ασθενοφόρο όχημα, το οποίο θα λύσει το πρόβλημα τής άμεσης μεταφοράς ασθενών στο νοσοκομείο τής Χίου.

Μετά το τέλος τής συνέλευσης, που όπως αναφέραμε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η… συζήτηση, για πολλούς, συνεχίστηκε στην ταβέρνα "Αριούσιος", ανάμεσα σ' ένα καλό ποτήρι κρασί ή μια παγωμένη μπίρα και τις καταπληκτικές νοστιμιές τής Τούλας.

Πηγή ενημέρωσης: εφημερίδα "Αυλόγυρος"
Ειδήσεις-Δραστηριότητες

© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios