Ειδήσεις-Ενημέρωση-Γεγονότα

Αριούσιος εφραίνει καρδίαν ανθρώπου


απ' αυτές περιέχει δυο μπουκάλια κρασί, ένα λευκό και ένα κόκκινο, καθώς και διάφορα χρηστικά εργαλεία για το άνοιγμα τών μπουκαλιών, το σερβίρισμα τού κρασιού κ.λ.π. Η κάθε κασετίνα είναι διακοσμημένη με το ασημένιο σήμα τής εταιρείας (ένας οξυπύθμενος αμφορέας που τον χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά κρασιού στην αρχαιότητα).

Την παρουσίαση της εμφιαλωμένης παραγωγής του Αριούσιου έκανε ο Δημήτρης Κεφάλας. Η ψυχή και ο οραματιστής αυτής τής προσπάθειας και νυν πρόεδρος τής εταιρείας "Αριούσιος" Α.Ε.

Στην ομιλία του ο κύριος Κεφάλας, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του πρώτου εμφιαλωμένου Αριούσιου οίνου, εξέφρασε τη χαρά του γατί βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας παραγωγής και εμφιάλωσης Κουρουνιώτικου κρασιού από την εταιρεία.

Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας. Είπε, πως ήταν μια πορεία ανηφορική, δύσκολη, επίπονη, που την πορεύτηκαν με πίστη και αποφασιστικότητα αρκετοί Αμανίτες, οι οποίοι σήμερα επιβραβεύονται για την αποφασιστικότητά τους αυτή, αφού τα πρώτα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά και το μέλλον προβλέπεται ακόμη καλύτερο.

Αναφέρθηκε επίσης στους άμεσους στόχους της εταιρείας. Το μεγάλο στοίχημα, δήλωσε, για την επιβίωση και την επιτυχία της εταιρείας είναι η κατασκευή οινοποιείου στην περιοχή. Τα οφέλη από την κατασκευή και λειτουργία οινοποιείου-εμφιαλωτηρίου στην περιοχή είναι προφανή και αδιαμφισβήτητα. Ενημέρωσε δε τους μετόχους της εταιρείας αλλά και τους κατοίκους των γύρω περιοχών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ότι έχει ήδη κατατεθεί αίτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την επιχορήγηση της κατασκευής οινοποιείου στην  περιοχή  και

Το σήμα της Αριούσιος Α.Ε που διακοσμεί την αναμνηστική κασετίνα Η συλλεκτική κασετίνα που εξέδωσε η Αριούσιος Α.Ε, εξωτερικά Η συλλεκτική κασετίνα που εξέδωσε η Αριούσιος Α.Ε, εσωτερικά

Φωτογραφία: Πέτρος Ι. Μοσχούρης

Πίνακας επιλογής Ειδήσεων

© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios