Σύλλογος Κουρουνιωτών - Εγρηγοριανών Χίου

Ειδήσεις-ΔραστηριότητεςΗ πρωτοχρονιάτικη γιορτή τού Συλλόγου - 2007

συσταθεί τα τελευταία χρόνια για να προτείνει στα συμβούλια τών τοπικών συλλογικών φορέων τα έργα που πρέπει να γίνουν και να συντονίζει την εκτέλεση τους.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους τού Συλλόγου για την στήριξη που παρείχατε στα συμβούλια στα οποία με τον ένα η τον άλλο τρόπο συμμετείχα. Χωρίς τη δική σας συμβολή τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Σας καλώ την ίδια και περισσότερη στήριξη να προσφέρετε και στα επόμενα συμβούλια.

Και πάλι σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή χρονιά. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.

Αμέσως μετά την ομιλία του έκοψε την πίτα. Να σημειώσουμε ότι το φλουρί που ήταν μέσα στα κομμάτια που μοιράστηκαν στα τραπέζια δεν βρέθηκε. Έτσι το δώρο που αντιστοιχούσε στον τυχερό τής χρονιάς θα κληρωθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευοη μεταξύ τών παρευρισκομένων μελών

Τέλος η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή τών επαίνων στα παιδιά τών συγχωριανών μας που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις να εισαχθούν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα τής Χώρας. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν τα παιδιά:

  • Άννα θεολόγου το γένος Μαλλά που πέρασε στο τμήμα Οινολογίας των Τ.Ε.Ι Αιγάλεω. Τον έπαινο έδωσε ο πρόεδρος τού Φ.Ο.Κ. κ. Γιώργος Τακτικός.
  • Πελαγία Καλίτση κόρη του Παράσχου Καλίτση και της Ελευθερίας Λυκοπάντη που πέρασε στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον έπαινο έδωσε η συγγραφέας κα Πόπη Χαλκιά-Στεφάνου.
  • Μαλλή Σταματία κόρη τού Κώστα Μαλλή και της Δήμητρας Καπετάνιου που πέρασε στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Μυτιλήνη). Τον έπαινο έδωσε ο συνταγματάρχης ειδικών δυνάμεων κ. Ευάγγελος Σπανός.
  • Κων/νος Σπανός γιος του Ευάγγελου Σπανού και της Ελένης Μαργέλου που πέρασε στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων των Τ.Ε.Ι Χαλκίδας. Τον έπαινο έδωσε ο επιμελητής τής εφημερίδας μας κ. Πέτρος Μοσχούρης.

Εκτός από τον έπαινο στα παιδιά ο Σύλλογος πρόσφερε το ιστορικό και φωτογραφικό λεύκωμα τών χωριών μας και το ποσόν τών 50 € προσφορά τής οικογένειας τού αείμνηστου Γιάννη Μιχαλάκη στη μνήμη του

0 "Αυλόγυρος" ενώνει τις ευχές του με τις ευχές τών γνωστών και τών φίλων τους και τους εύχεται η βράβευση αυτή να γίνει αφετηρία για πολλές και σημαντικότερες βραβεύσεις για τη ζωή τους στο μέλλον.


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios