Ειδήσεις-Δραστηριότητες

Ο πρόεδρος τού Συλλόγου τής Αττικής στη Νέα Υόρκη

Κατσαρού. Επίσης πρόσφερε από ένα λεύκωμα στον ιερατικό προϊστάμενο τής Αγίας Τριάδος π. Γεώργιο Σταυρόπουλο, στον πρόεδρο τής Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων κ.Γιώργο Μαλαφή, μαζί με ένα λεύκωμα με παραδοσιακές ενδυμασίες τής Χίου, στον πρόεδρο τών Καρδαμυλίων Ν.Υ. κ. Ανδρέα Σαρρή, και στο Σύλλογό μας, το οποίο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος μας κ. Γιάννης Λιάπης.

Εκ μέρους τού Συλλόγου μας ο πρόεδρος μας κ. Σιδερής Σταματινός πρόσφερε στον αδελφό Σύλλογο τής Αττικής το βιβλίο "THE GREEKS" , ένα αγγλόφωνο ιστορικό βιβλίο με την ιστορία τών Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, με μεγάλη βαρύτητα στην ιστορία τών Ελλήνων τής Αμερικής. Προσφέρθηκε, ακόμη, ένα φωτογραφικό άμπουν τού Manhattan, στον πρόεδρο και τον ταμία τού Συλλόγου, καθώς και από μία βιντεοταινία με το έργο "Γάμος αλλά Ελληνικά" στις συζύγους τους Κούλα και Γεωργία.

Στους προσκεκλημένους ο Σύλλογος προσέφερε το δείπνο, το οποίο μαγείρεψε ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Σιδερής Σταματινός, ενώ την οργάνωση ανέλαβε η κ. Αμέλ Κεφάλα και την βοήθησαν η Στέλλα Κατσαρού και η Ντίνα Μιχαλάκη. Ευχαριστούμε θερμά τον π. Γεώργιο Σταυρόπουλο, τον Γιώργο Μαλαφή και τον Ανδρέα Σαρρή, που μάς τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τέλος τούς Στέλιο Μιχαλάκη και τον Γιάννη Μιχαλάκη για την επίσκεψή τους. Mάς έδωσαν την ιστορική, για τα δεδομένα τού Συλλόγου μας, ευκαιρία να διοργανώσουμε την εκδήλωση αυτή, που έφερε κοντά όλους τούς Συλλόγους και όλους τούς χωριανούς μας.


© Φιλοπρόοδος 'Ομιλος Κουρουνίων Χίου,    Κουρούνια, Χίος  -  Kourounia, Chios